Hvem er vi?

utroli logo sort.png

uTroLi Ledertrening er en ledertreningsenhet underlagt Den norske kirke og KFUK-KFUM Norge. Vi er for ungdom og unge voksne fra konfirmantalder og jobber for å utvikle ledere som vi bruker til å gjennomføre trosopplæringstiltak i samarbeid med Lillehammer kirkelige fellesråd.

Vi jobber med trosopplæring for barn og unge i aldersgruppen 6-15 år. Eksempler på trosopplæringstiltak vi er med på å planlegge og gjennomføre er Tårnagent, Lysvåken, Kongebarn, Lego/Minecraft og Konfirmasjonsleir.

uTroLi har KFUK-KFUM Norge sitt formål som sitt formål; "Formålet til KFUK-KFUM Norge er å utvikle og ta ansvar for hele mennesket med ånd, sjel og kropp. Vi vil hjelpe mennesker å leve og vokse i tro på Jesus Kristus og mellommenneskelig forståelse, samt utfordre til engasjement og handling i kirke og samfunn, lokalt og globalt. 

Hva er KFUK-KFUM

KFUK-KFUM Norge er en kristen barne- og ungdomsorganisasjon med 17.000 medlemmer i 500 grupper over hele landet. De jobber for å bygge åpne trygge felleskap der unge mennesker kan være seg selv, og der de blir utfordret til å stå opp for andre.

KFUK-KFUM er en del av YWCA (Young Womens Christian Association), som er verdens største kvinnebevegelse, og YMCA (Young Mens Christian Association), som er verdens største ungdomsbevegelse.

De har også fem folkehøyskoler med linjer som dekker alt fra dans, digitalt design og foto til friluftsliv , paragliding og toppidrett.

Lese mere om KFUK-KFUM? Klikk her!

Den Norske Kirke

vaapen_midtstilt_bm.jpg

Den norske kirke bekjenner den apostoliske kristne tro, som har Guds åpenbaring i Bibelen som grunnlag. Trosbekjennelsen fremsies av menigheten ved alle gudstjenester i Den norske kirke. Vanligvis brukes den apostoliske trosbekjennelsen som er et konsentrat av apostlenes (Jesu disiplers) undervisning.

Hentet fra kirken.no

Her kan du lese referat og finne dokumenter fra våre styremøter  mm.

Her finner du kalenderoversikt til møter og andre begivenheter.

Kalender

Protokoll fra Hamar Bispedømmes ungdomsting.

Hamar

bispedømme

KFUK-KFUM sine toårsmål for 2019–2021

KFUK-KFUM

toårsmål